KUTYAKOZMETIKA DEBRECEN BEJELENTKEZÉS: Sajnos új vendéget nem tudok vállalni. | info@kutyakozmetika-debrecen.hu

Kutyakozmetika referencia
“Nagyon megbízható, jól bánik az állattal”

Amikor elkezdtem kutyakozmetikust keresni, elég sok helyre vittem a kutyusomat, mivel több szempontból kerestem a megfelelőt. Nem csak jó munkát szerettem volna látni, de nagyon fontos számomra a kis kedvencem lelke, és az ahogy bánik vele a kozmetikus. Halász Ágit bátran ajánlani tudom bárkinek, mert nagyon türelmes, kedves személy. Nagyon megbízható, jól bánik az állattal, és nem utolsó sorban profi munkát végez. Most már 2 kutyám van, és van úgy, hogy egymás után kozmetikázzuk őket, ami sok időt vesz igénybe, de az első perctől az utolsóig nagyon türelmes. A kutyusaimmal mi nagyon elégedettek vagyunk.

(Horváth-Pásztor Betti, kutyusai Pamacs és Minnie)

“Látszik rajta, hogy szereti az állatokat”

Ami nagyon tetszett Áginál, az az alapossága, a precízsége és az, hogy látszik rajta, hogy szereti az állatokat. Én nagyon boldogan távoztam a kozmetikából, mert meg sem álmodtam, hogy ilyen jól lenyírja a cicámat. Teljesen jól kezelte Jágót, látszott rajta, hogy kedveli őt, pedig ő egy nagyon visszahúzódó cica. Tetszett, hogy határozottan fogta meg, hogy látszott rajta, tudja, hogy mit miért csinál. Ágit egy kedves és közvetlen, nyílt lánynak ismertem meg. Mindent összevetve nagyon pozitív volt minden, biztosan a PetOfficeba fogunk visszatérni. Jó volt látni Jágót a Facebook oldalon is.

(Küzmös Tamás, cicája Jágó)

Kutyakozmetika referencia
Kutyakozmetika referencia
“Nagyon jól bánik Selymivel, türelmes és kedves vele”

Mi kb. 1 éve járunk Ágihoz, 1-2 havonta rendbe rakja Selymi kutya frizuráját. A hossz mindig megfelelő, nem túl rövid, nem marad hosszú, a körmeit, fülét is mindig szépen levágja, kitisztítja. Ami nagyon fontos nekem, hogy nem túl illatos a kutyám, amikor elhozom. Ez ugye azt jelenti, hogy a szükséges mennyiségű samponon kívül nem rak a szőrére feleslegesen kemikáliát.

Végül a legfontosabb, hogy Ági nagyon jól bánik Selymivel, türelmes és kedves vele. Nagyon szívesen ajánlom Őt más kutyásoknak is!

(Hegedűs-Tóth Enikő, kutyusa Selymi)

A helyiség igényes, higiénikus, szépen berendezett”

Nekem a legfontosabb, hogy nagyon türelmesen szépen bánik Ági a kutyákkal, és nagyon precíz, alapos munkát végez. Mivel az első alkalommal láttam, milyen türelmes volt, így ott is mertem hagyni a továbbiakban,ami a kutyának is jobb. Nekem még nagyon jó, hogy 1 utcányira van a kozmetika, nem kell másik településre utaznom. A helyiség igényes, higiénikus, szépen berendezett. A fürdetés,nyírás után sokáig tart a puhaság,és a jó illat, nem úgy,mint mikor én fürdetem. Tetszett, hogy teljesen olyanra nyírta meg, mint amilyet képen mutattam, ez az előző kozmetikusnál sose jött össze. És ő idővel „összecsapta” volt, hogy mikor hazavittem, még utána nyírtam, mert géppel ledúrta a testét, és a fejénél, tappancsainál meg itt-ott álltak ki szőrök. Én nagyon elégedett vagyok, és Johnnyka is, nyírás után mindenki megcsodálja.

(Borbély Stella, kutyusa Johnnyka)

Kutyakozmetika referencia
Kutyakozmetika referencia
Az én kiskutyám nagy örömmel megy szépítkezni minden alkalommal”

Az én tapasztalatom szerint. Áginál nagyon szakszerű és minőségi kozmetikát kapunk kis kedvencünk részére. Az én kiskutyám nagy örömmel megy szépítkezni minden alkalommal, mert szeretettel és nagy szakértelemmel kezeli Ági. A korábbi tapasztalatom alapján itt sokkal alaposabb az kozmetika és szeretettben gazdagon térünk haza minden alkalommal.

(Hajáné Mezősi Ildkó, kutyusa Zsömi)

kutyakozmetika-kerdezd-agit